Warsztaty kulinarne „Królik i perliczka” w restauracji Pastela, Poznań


Wczoraj miałem okazję uczestniczyć w warsztatach kulinarnych dla blogerów w restauracji Pastela w Poznaniu http://www.pastela.com.pl/.

Trzeba przyznać, że wszystko było dobrze i profesjonalnie zorganizowane, wszystkie surowce, miejsca pracy i narzędzia, fartuchy…

Marcin Michalski- szef kuchni Pastela

Marcin Michalski- szef kuchni Pastela

Bardzo fajna inicjatywa, bo zmierza do odkrywania lokalnych produktów – korzystaliśmy z lokalnej aronii (www.aroniowygaj.pl) i oleju lnianego (http://sklep.iwnirz.pl) . Dodatkowo potrawy były proste i korzystały z surowców, które są dostępne, a czasem niewiadomo jak je dobrze użyć – królik, perliczka…

Przeczytajcie pełną relację na nowej wersji bloga : http://najsmaczniejszy.com.pl/przepisy/smaki-wiosny-szparagi-w-sosie-holenderskim-z-duszonymi-pokrzywami/

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s