Dorsz w bekonowym ubranku z soczewicą, cukinią i dipem marchewkowym


Dzis danie weekendowe, ponieważ wymaga troche więcej pracy i logistyki kuchennej🙂. Ale warto spróbować. Rybno-wędzony smak ładnie pasuje z pomaranczowo-korzenna soczewicą.

Jest to danie na podstawie przepisu pani Birgitte Escherich opublikowanego w Politikenie, troszkę dostosowany.

Całość czytaj na nowej wersji bloga: http://najsmaczniejszy.com.pl/przepisy/dorsz-w-bekonowym-ubranku-z-soczewica-cukinia-i-dipem-marchewkowym/

 

 

Dorsz w bekonowym ubranku z soczewicą, cukinią i dipem marchewkowym

One response to “Dorsz w bekonowym ubranku z soczewicą, cukinią i dipem marchewkowym

  1. Podoba mi się to danie – wszystkie jego składniki, w szczególności ryba w ubranku i dip. Dorsza w szynce lub boczku jeszcze nie próbowałam, ale nie boję się takich połączeń i chętnie bym się skusiła. Pozdrawiam!

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s